Concertagenda

Concertagenda (voor alle komende data geldt D.V.)

Het Groot Nederlands Jongerenkoor is onderdeel van Stichting OneDay. Al onze concerten worden georganiseerd door Stichting OneDay. In het voorjaar organiseert de Stichting een aantal concerten rondom een bepaald thema. Dit kan Pasen zijn, maar ook vrijheid (zoals in 2015 het geval).

Voor meer informatie over de concerten van stichting OneDay en het Groot Nederlands Jongerenkoor kun je kijken op de website van stichting OneDay. www.onedayevents.nl

2016
12 februari - Het Oratorium van 'de Schepping' werd uitgevoerd in de Fonteinkerk te Nijkerk.
27 mei - Een concert t.b.v. de restauratie van de Nieuwe Kerk Delft, uitgevoerd in de Oude Kerk te Delft.
18 juni - Een koor- en samenzangavond met kinderkoren 'De Jonge Ichtusklanken' en 'Hosanna' o.l.v. Marielle Heidekamp en het Groot Nederlands Jongerenkoor. Het thema van deze avond was: 'Israel'.

3 september
Deze koor- en samenzangavond zal in het teken staan van het weeshuis 'Casa Filadelfia' in Roemenie. De kinderen uit het weeshuis zullen ook aanwezig zijn bij dit concert en ook een bijdrage leveren. Daarnaast zingt het Groot Nederlands Jongerenkoor ook een aantal stukken.
De avond wordt gehouden in de Gereformeerde Kerk te Putten.
Verdere informatie volgt nog.

29 oktober
Voor de 10e keer zal Stichting OneDay het Hervormingsconcert in Delft geven. Deze avond zal gehouden worden in de Oude Kerk van Delft. Het Groot Nederlands Jongerenkoor zingt deze avond en ook zullen in ieder geval Lisanne Leeuwenkamp en Jacob Schenk hun medewerking verlenen.
Meer informatie en mogelijkheid tot reserveren volgt nog.

16 december
Deze avond zal er een kerstconcert zijn, waarbij het Groot Nederlands Jongerenkoor ook haar bijdrage zal leveren.
Verdere informatie volgt nog.

2015

In januari heeft het Groot Nederlandse Jongerenkoor in Middelharnis/Sommelsdijk het Oratorium over de schepping gezongen. Om de video van dit concert te bekijken KLIK DAN OP DEZE TEKST!

In mei heeft Stichting OneDay drie Freedom concerten gegeven (Ieper (Belgie), Den Haag en Vianen), wederom met medewerking van het Groot Nederlands Jongerenkoor o.l.v. Harm Hoeve. Aan deze concertreeks werkte o.a. mee Het Con Allure orkest, Marjolein de Wit (fluit), Martin Zonnenberg, Andre van Vliet, Jacob Schenk, Arie van der Vlist, Lisanne Leeuwenkamp (sopraan), Gerben Schenk (mondharmonica) en Melissa Venema (trompet).
Als abonnee van de Reformatorische Omroep, kunt u het concert van 9 mei in Vianen via hun website terug kijken. Klik hier voor het concert.

In oktober organiseerde Stichting Oneday het jaarlijkse Hervormingsconcert in de Oude Kerk te Delft. Het Groot Nederlands Jongerenkoor was er weer ook bij.

Klik op de foto voor een vergroting